Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (28 Aralık Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın 👇

Son Güncelleme:

Piyasa 'yapışkan fiyattan' neden kurtulamıyor?

Döviz kurunun hızla tırmandığı zamanlarda iğneden ipliğe gelen zamlar fiyatların üstüne adeta yapıştı. Piyasa bu duruma 'yapışkan fiyat' adını veriyor. Yapışkan fiyatlar nasıl ortaya çıkar, çaresi ne? İndirim önce hangi sektörlere yansır?

 Bir vatandaş kaç puan?💯

Çin'de test edilen vatandaşlık puanı sistemi enteresan sonuçlar doğuruyor. Kötü otomobil kullanan bireyin puanı düşüyor. Puanı düşene seyahat yasağı gelebiliyor veya köpeklerine el konabiliyor. 'İyi' vatandaşlar da ödüllendiriliyor.

Üretim Meksika'yı geçti... Dünyanın uyuşturucu başkenti: Shan

Askeri darbe sonrası politik kaos ve pandeminin ekonomik çöküntüsü ile boğuşan Myanmar bir uyuşturucu cennetine döndü. Öyle ki ülkenin Shan kenti uyuşturucu üretiminde Meksika'yı geçti. En büyük müşteri Hindistan.

Fenerbahçe'de ilk devrenin sonu: 3 puanlı sistemin en kötü 5.'si

Fenerbahçe ligde 3 puanlı sisteme geçilen 1987-1988 sezonu sonrasında 5. en kötü performansını sergiledi. Fenerbahçe tarihinin en kötü ilk yarı sezonu yine Ali Koç döneminde 2018-2019’da yaşanmıştı.

Arap prens İsrail Başbakanı'nın kulağına ne fısıldadı?

Orta Doğu yeni bir dönemden geçiyor. Aynı masada olması hiç beklenmeyen Arap ülkeleri ile İsrail dirsek temasında, ortak tatbikatlar yapıyorlar. Burada hassas konu İran. İran ile ilişkiler sarsılmadan bu yakınlaşma nasıl sürecek? Arap prens İsrail Başbakanı'nın kulağına ne fısıldadı?

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber