Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (27 Ocak Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Sektör bölündü! İş görüşmesine gelen adaya yol parası vermek nasıl bir davranış?

İş arama süreci adaylar açısından hem ekonomik hem de psikolojik olarak zor. Bu süreçte olumlu bir marka deneyimi yaşatmak isteyen bazı firmalar adaya 'yol ücreti' ödüyor. Peki bu olması gereken mi yoksa firmanın aşırı nezaketi mi? 'Biz sizi ararız' klişesinden bugüne ne değişti?

TÜİK’in ölçtüğü enflasyon ile hayat pahalılığı arasındaki fark ne?

TÜİK Başkanı Sait Erdal Dinçer kurumun yaşam maliyetini değil, enflasyonu ölçtüğünü söyledi. Peki ikisi arasındaki fark ne?

Fenerbahçe'den 3.5 yılda 70 milyon euroluk satış

Fenerbahçe son yıllarda mali disiplini sağlamak için günümüz koşullarında fena olmayan bonservis bedelleri ile oyuncuları elinden çıkardı. Allahyar transferinden önce Elif Elmas ve Vedat Muriç hatırı sayılır bonservis bedelleri ile İtalya'nın yolunu tutmuştu.

Covid-19 kaptıysanız hatırlatma dozunu ne zaman olacaksınız?

Türkiye'de çoğu insan Omicron varyantına iki doz aşılı iken yakalandı. Peki şimdi hatırlatma dozları ne olacak? Tekrar yaptırmak gerekir mi, yoksa hastalık hatırlatma dozu yerine mi geçiyor?

NASA çarpışmanın tarihini verdi! Ay'a çarptık, yine çarpacağız...

Elon Musk'ın kurucusu olduğu SpaceX'in Falcon 9 adlı roketi 2015'ten beri dünya dışında savruluyor. Roketin 7 yıllık serüveni yakın zamanda son bulacak. Astronomlar 4 Mart 2022'de 4 tonluk roketin Ay'a çarpacağını duyurdu. Fakat gündemi sallayan bu tarihi olay ilk değil!..

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber