Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (27 Ocak 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Ukrayna'ya tank yağıyor! Ancak bakım ve lojistik...

Birçok Batılı ülke Ukrayna'ya, Abrams, Leopard 2 ve Challenger 2 gibi değişik tipte tanklar gönderiyor. Ancak farklı tankları cepheye gönderirken lojistik ve bakım gibi bazı unsurların göz önünde tutulması gerektiği belirtiliyor. Öte yandan bu tanklar savaşın seyrini de değiştirebilir.

'2023 Apple ve Google'ı zorlayabilir' | Devler zirveyi kaybediyor mu?

Apple ile Google açısından 2023'ün zor geçmesi bekleniyor. Apple'ı bazı yasal düzenlemeler zorlarken, Google'ın başı ise yeni yapay zeka teknolojileri ile dertte.

'Bazı bilgileri çıkarmamız halinde...' | Şirket bilgisayarından neleri alabiliriz?

Ofisteki bilgisayarımızı neredeyse her gün kullanıyoruz ve cihaz bir noktadan sonra bize aitmiş gibi geliyor. Ancak, kişisel bilgisayarımızdan dahi fazla kullandığımız bu cihazlardan alabileceğimiz veriler sınırlı. Bazı bilgileri şirket dışına çıkarmamız halinde suçlu duruma bile düşebiliriz.

Savaşın başlarında arabuluculuk yapıyordu; Abramoviç şimdi ne yapıyor?

Savaşın başından bu yana dünyanın en fazla konuştuğu Rus iş insanı konumundaki Roman Abramoviç, İstanbul'daki barış görüşmelerine katıldı, Kiev'de zehirlendi, futbol takımını sattı. Peki, halihazırda bir seneye yaklaşan savaşta Abramoviç'in rolü ne?

Sonraki Haber