Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (24 Eylül Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Son Güncelleme:

Aşı olmayanlar içinde bir grup: TURKOVAC'ı bekleyenler

Her aşı olmayan aşı karşıtı mı? Bazıları aşıları olmak için yakınlarının onlardan önce aşı olmasını bekliyor. Bazıları ise mRNA aşısından uzak duruyor, Çin aşısını tercih etmiyor ve TURKOVAC'ı bekliyorlar...

Rezidanslarda kim oturuyor? Neden bu kadar gündemdeler?

Türkiye'de 2000'li yıllarla birlikte yaygınlaşan rezidans hayatı son yıllarda farklı şekillerde gündeme geliyor. Rezidanslarda kimler oturuyor? Kent planlaması için anlamı ne? Neden bu kadar çok tercih ediliyorlar?

Önceki ABD başkanları ile Türkiye'nin ilişkisi nasıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD Başkanı Joe Biden ile görüş ayrılıklarını net bir şekilde ortaya koydu. Erdoğan Biden'dan önce üç farklı ABD Başkanı ile çalıştı. Peki o dönem ilişkiler nasıldı? Görüş ayrılıklarının dozu bu seviyede miydi?

İngiltere diş çürükleri için neden sulara flor karıştırıyor?

Birleşik Krallık'ta hükümet, diş sağlığı problemlerine ve bu problemlerin çözümüne ilişkin adaletsiz duruma bir çözüm aramakta. Çare florda bulundu. Ülkede sağlık otoritesi, çürüklere karşı koruma için içme sularına flor katmaya hazırlanıyor. Peki flor yakın geçmişe kadar neden tartışmalıydı?

New York'ta kuryeler, tuvalet hakkı kazandı! 'Daha önce neden yoktu ki?'

ABD'de alınan tarihi bir kararla paket serviste çalışan kuryeler, restoranların tuvaletlerini kullanma hakkı kazandı. Elbette akıllara “Önceden neden yoktu ki?” sorusu gelmekte... Bu, kuryelerin pek çok sorunundan en absürdü. İşte detaylar.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber