Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (23 Ağustos Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

'İşe geri döneceğim ama kreş fiyatları...'

Artan kreş ve bakıcı ücretleri, doğum izni biten kadınların iş hayatına dönmelerini zorlaştırıyor. Hem iş hayatından geri kalmak istemeyen hem de ailesinin geçimini sürdürebilmek isteyen genç anneler, eşlerinden ve aile büyüklerinden gördükleri destekle meslek hayatlarına devam edebiliyor.

Rusya'dan İsrail'e beyin göçü! Peki Moskova neden alarmda?

İsrail şu günlerde SSCB dağıldığından bu yana Rusya'dan gelen en büyük göç dalgasıyla karşı karşıya. Özellikle eğitimli Yahudilerin ülkeyi terk etmeleri Kremlin'i alarma geçiriyor. İsrail, göçlere tepkili olan Rusya ile ilişkilerin öneminin farkında olsa da yollar tıkalı gibi gözükmekte...

Ejderhalar tekrar sahnede! Bu iş ya tutacak ya bitecek...

Game of Thrones evreninde geçen yeni dizi House of Dragon (Ejderha hanedanı) izleyici ile buluştu. Ekonomik sıkıntı içindeki Discovery grubu için bu dizi çok önemli. Tutarsa 'taht oyunları' atmosferi de Marvel sinematik evreni gibi olabilir.

Fenerbahçe'de tarihi başlangıcın altın ayağı: Valencia!

Süper Lig’in yeni lideri Fenerbahçe, sezona müthiş bir hücum gücüyle başladı. 61 yıl sonra bir ilke imza atan sarı-lacivertlilerde Enner Valencia ise adeta alev aldı. Ekvadorlu golcü kariyerinin en iyi sezon açılışını yaptı.

Gömlek değiştirir gibi telefon değiştirme dönemi bitti mi?

Covid-19 pandemisi ve küresel enflasyon trendi, akıllı telefon kullanıcılarının alışkanlıklarını da değiştirdi. Tüketiciler artık telefonlarını yenilemek yerine bozulana kadar kullanmayı tercih ediyor. Bu durum talebin gerilemesine neden olurken küresel telefon sevkiyatlarında da düşüş yaşanıyor.

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber