Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (22 Mart Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Bir kısmın mesafeli olduğu TikTok Türkiye'de ne yapıyor? 'Aslında bir sosyal medya platformu değil...'

TikTok Türkiye sosyal medya pazarında gittikçe büyüyor. Ağırlıklı olarak toplumun sosyo ekonomik olarak alt sınıflarının kullandığı uygulama TikTok'un Türkiye hedefi ne? Uygulama internetin geleceği için ne söylüyor? TikTok’un Türkiye Kamu Politikaları’ndan sorumlu yöneticisi Emir Gelen'le konuştuk.

Kimin, kaç para kazandığını neden bu kadar merak ediyoruz? 'Özel konulara girmeyi sevmiyorum...'

Kurumsal hayatta da özel hayatımızda da insanların ne kadar para kazandıklarını merak ediyoruz. 'Maaş sorulmaz' deyişi kültürümüzde hakim olmasına rağmen bu merak dürtüsünün altında ne yatıyor? Vatandaş bu konuda ne düşünüyor?

Ne olursa olsun Kiev'i terk etmeyecekler! 'Tahliye edilmek değil, silah almak istiyorlar'

Kiev, Rusya'nın yoğun saldırısı altında. Kentin yarısı ya ülkenin batısına gitti ya da Ukrayna'yı terk etti. Ancak yaklaşık 2 milyon insan Kiev'de yaşamaya devam ediyor. Kiev Belediye Başkanı Kliçko, "'İnsanlar tahliye edilmek değil, ellerine silah almak istiyorlar" diyor. İşte Kiev'de yaşananlar...

Miami'deki 'Küçük Moskova'da tedirgin bekleyiş!

Ukrayna'daki savaş, 'Küçük Moskova' olarak anılan Florida'daki Sunny Beach Isles'in Rus kökenli zengin sakinlerini de tedirgin etti. Küçük Moskova'nın Rus seçkinleri, yaptırımlara takılmaktan korkuyor.

Daha bahar gelmedi ama bu polenler bizi fena uğraştıracak🤧

Bahar aylarında kırmızı gözler ve sürekli burnunu çekerek gezen insanları görüyorsunuzdur. Daha ilkbahar gelmedi ancak yapılan araştırmalar polen mevsiminin her geçen yıl uzayacağını öngörüyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber