Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (22 Kasım Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Doğu Akdeniz'de Türkiye karşısındaki dörtlü ittifak sarsılıyor

Türkiye Ortadoğu'da yeni bir sayfa açtı. Bu durum siyasetten ekonomiye pek çok cepheyi etkileyecek. Mısır ve İsrail'le kurulan ilişkiler Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ni rahatsız edecek gibi gözüküyor. Peki Ortadoğu'da bu kez kartlar neden yeniden karılıyor?

Neden Belarus? Planlar, hesaplar, arada kalan göçmenler...

Polonya üzerinden AB'ye geçmek için Belarus-Polonya sınırında bekleyen yaklaşık iki bin göçmen bir süredir krize neden olmakta. Krizin aktörleri arasında Belarus ve ülkenin AB tarafından tanınmayan Devlet Başkanı Aleksander Lukaşenko dikkat çekiyor. İşte göçmen krizinin arkaplanı...

Fenerbahçe oyunu bozdu

Fenerbahçe yine zor bir zamanda ayağa kalkmasını bildi ve Galatasaray deplasmanında bir üç puandan fazlasını kazandı. Squid Game dizisinden esinlendiği koreografide ‘1907 numaralı oyuncu oyun dışı’ denildi ama oyun Fenerbahçe için yeniden başlıyor.

Afgan mültecilerin adresleri: Arnavutluk, Şili, Uganda, Gürcistan

Afganistan'da 21. yüzyılın en büyük insanlık dramlarından biri yaşandı. 100 bini aşkın Afgan ABD vizesine başvurdu. Sonucunu bekleyenler dünyanın dört bir yanındaki askeri üslerde zaman dolduruyor.

Bazı bebekler neden daha çok ağlar?

Yeni çocukları olan ailelerin önündeki en büyük sınavlardan biri bebeklerinin ağlaması. Neden ağlıyor ne yapınca susuyor? Bir bebeğin ortalamadan fazla ağladığı nasıl tespit edilebilir? Susturma yöntemleri neler?

Rakibini öldürdüğünü ve baba olacağını aynı gün öğrendi...

Chris Conwell ile Patrick Day, 12 Ekim 2019'da karşılaştı. Maçın son raundunda nakavtla kazanan Conwell, galibiyetini kutlarken Day ise ringde yaşam savaşı vermeye başlamıştı bile... Conwell için kabus gibi günler böyle başladı. Hayatının en mutlu gününde hayatının en acı haberini de alacaktı...

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber