Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (19 Nisan Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Akşam pazarında son durum ne? 'Şimdi 5 TL'yi gördüğü an alıyor'

Hayat pahalılığı her geçen gün artarken, vatandaşlar sebze-meyve için semt pazarlarını tercih ediyor. Eskiden bir ürünü daha ucuza almak için akşam saatleri beklenirdi. Peki şu an akşam pazarlarında son durum ne? Vatandaş ve pazarcı ne diyor? Fiyatlarda sabahtan akşama belirgin değişiklik var mı?

İstanbul'dan çıkmak mümkün mü? 'Çoktan gitmiştim...'

Enflasyon, pandeminin etkisi, yetersiz yapı stoğu ve hayat pahalılığı İstanbul'da yaşamayı oldukça zor bir hale getiriyor. Kiralar ve artan konut fiyatları da tabloya eklenince pek çok kişinin aklına İstanbul'dan taşınmak fikri gelmekte... Peki bu mümkün mü? İstanbul'dan gidilebilir mi?

Telegram'ın kurucusu Pavel Durov bilgileri Ruslara mı veriyor? 'Şirketimi, evimi kaybettim...'

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından olan Telegram Rusların da Ukraynalıların da günlük hayatlarının bir parçası. Uygulamanın kurucusu Pavel Durov, 2014 yılında varlıklarını satarak Rusya'dan ayrılmıştı. Bazı çevreler tarafından Ukraynalıların bilgilerini Ruslarla paylaşmakla suçlanıyor.

Yapay zeka çakma çantayı nasıl tanıyor?

Milyarlarca euroluk hacmi olan lüks ürün pazarının başı sahtecilikle dertte. Binlerce euro eden kadın çantaları dolandırıcıların iştahını kabartırken bir uygulama büyük bir soruna çözüm getiriyor.

Yaratıcı insanlardan aslında nefret mi ediyoruz?

Yaratıcılığın her zaman iş yaşamı için gerekli olduğuna, çalışanların yaratıcı olması gerektiğine ve işe alımlarda bu tarz personel seçildiğine inanılır. Ancak araştırmalar insanların yaratıcılığı o kadar da sevmediğini ortaya çıkardı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber