Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (18 Mart Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Ukrayna'daki savaşın psikolojik bedeli: 'O çocuklar tank ve top çiziyor...'

Ukrayna'daki savaş, çocukları da mağdur ederken çatışmalar yüzünden yerinden edilen çocuklarda ağır psikolojik sorunlar baş gösteriyor. Sanatçıların desteğiyle etkinlikler yaptırılan çocuklar, çizdikleri resimlerde tank ve bombaları resmediyorlar.

Savaşa tatilde yakalandılar: Ruslar ve Ukraynalılar birlikte mahsur kaldı!

Ekseriyetle kış tatillerini Mısır'da geçirmeyi tercih eden Ruslar ve Ukraynalılar için aslında 2022 de farklı değildi. Rusya'nın Ukrayna'yı işgali öncesinde Mısır'da tatile gelen iki ülkenin vatandaşları bir anda Mısır'da yan yana kalmak durumuna düştü. Bu, tatsız durumlara da sebep olabiliyor...

Putin neden sürekli 'Naziler' diyor?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ukrayna'daki karşıtlarını 'uyuşturucu bağımlıları ve Neonaziler' diyerek suçluyor. Putin neden Nazi metaforunu sıklıkla kullanıyor? Ukrayna'da aşırı sağ işgalden nasıl etkilendi? Ülkede gerçekten iddia edildiği gibi Nazizm yükseliyor mu?

Barcelona eledi ama Galatasaray da kazandı...

Galatasaray Barcelona karşısında turu kaybetti ama, bu turun genç kadro için illa ki kazanımları da oldu. Tek tek bu kazanımları sıralayacağım.

ABD'de kontak kapattıran artış: 'Zararına çalışmam!'

ABD'de Uber, Lyft ve DoorDash gibi uygulamalar üzerinden şahsi araçlarıyla ulaşım hizmeti veren sürücüler, artan benzin fiyatlarından şikayetçi. Rekor fiyat artışına ilişkin eylemler düzenleyen sürücülerin bir kısmı bu şartlarda çalışamayacağını ifade ediyor...

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber