Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (16 Aralık Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Pandemide yetişemiyorlardı ama: '100 yılda bir gelecek iş ortamı yakaladık...'

Pandemi sürecinin sokağa çıkma yasakları ve kısıtlamalarla geçen döneminde evlere servis hizmetiyle ciddi bir yoğunluk yaşayan butik şarküteriler, son zamanlarda maliyetlerinin artmasıyla ve zamlarla zorlu bir dönemden geçiyor. Müşteriler ise tasarrufu gözetmekte...

Gergin derbiye günler kaldı: Son 12 maçta 15 kırmızı kart!

Fenerbahçe-Beşiktaş arasında 2017’den itibaren oynanan son 12 maçta toplam 15 kırmızı kart çıktı. Bu kartların 7'sini Fenerbahçeli, 8'ini Beşiktaşlı futbolcular gördü.

Amerikan Merkez Bankası kararının anlamı ne? Türkiye'yi nasıl etkiler?

Amerikan Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell, beklendiği gibi faiz artış sinyali verdi ancak önümüzdeki iki yıl için planlanan toplam altı faiz artışı piyasada dalgalanma yarattı. Gram altın yükselirken dolar/TL tarihi zirveye yaklaştı. Fed tam olarak ne söyledi?

İlk Spider-Man Tobey Maguire nereye kayboldu?

Spider-Man yani Örümcek-Adam serisinin ilk Peter Parker'ı olan Tobey Maguire bu seriden sonra neredeyse kayıplara karıştı. Peki hala pek çok ankette Örümcek-Adam hayranlarının en çok sevdiği Peter Parker olan Maguire nereye kayboldu? Spider-Man: No Way Home'da oynayacak mı?

Patrona karşı oynayan mouse'lar!

Evden çalıştıkları sırada yöneticilerinin baskısından yorulan veya gerçekten kaytaran çalışanlar çözümü mouse oynatıcılarda buldu.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber