Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (15 Kasım Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

4-5 yıl önce işe girenler anlatıyor...

Enflasyondaki artış asgari ücretliyi olduğu gibi diğer özel sektör çalışanlarını da etkiliyor. Bazı firmalarda uzun süredir çalışan ve yeterli zam almadıklarını düşünen personeller ise kendilerinden sonra benzer pozisyonlarda işe girenlerin onlardan yüksek maaş almasından şikayetçi.

Derbide ev sahipleri galibiyete hasret

Son yıllarda derbilerde görülüyor ki ev sahipleri galibiyet almakta zorlanıyor. Pereira'nın Galatasaray galibiyeti bulunmazken, Galatasaray'ın sahasındaki Fenerbahçe'yle oynadığı son 6 derbinin 5'i de beraberlikle sonuçlandı.

Çocuk yaşta müebbet: 'Karar verme mekanizması olgun değil'

ABD'de çocuk yaşta müebbet hapis alan insanlar son yıllarda serbest kalmaya başladı. Onların serbest bırakılmasını sağlayan adam ise hala içeride...

Dünya üzerinde futbol takımı olmayan tek ülke: Marshall Adaları

Birleşmiş Milletler üyesi 195 ülkenin sadece bir tanesinde futbol takımı yok. Marshall Adaları'nda futbol sahası yapmak için alan yok, lig yok, deniz seviyesinin yükselmesi ayrı bir risk. Ama bir yandan da gönlü meşin yuvarlak için atan gençler var...

Küresel kriz çaresiz bıraktı: 'Geçmişe dönüyoruz!'

Pandeminin tedarik zincirini kırması pek çok farklı krize yol açmakta. Yaklaşık bir yıldır giderek büyüyen çip krizi öyle bir hal aldı ki teknolojinin elini kolunu bağladı. Geriye tek çare kaldı: Geçmişe dönüş! Ama nasıl?

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber