Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (14 Aralık Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

5 TL'ye tuvalet mi olur!

Adıyaman Gerger'de cami tuvaleti ücreti 5 TL olunca ortalık karıştı. Vatandaş şikayet etti, 3 TL'ye kadar düştü. Gergerliler ise isyanda: "İstanbul'da bile bu fiyata tuvalet ücreti yok..."

Sorun artık gitmeyenler

Fenerbahçe yapılmayacak ne kadar kritik hata varsa yaparak Beşiktaş derbisi öncesi bir çuval inciri berbat etti. Vur başını taşlara, ne fayda.

Avrupa neden kendi savaş uçaklarını kullanmıyor?

Savaş uçakları pazarı kızıştı. Yenilenen filolar için ABD'li Lockheed Martin şirketi ile Avrupalı üreticiler kapışıyor. Şu an için Amerikalılar bir adım önde. Peki Avrupalılar neden kendi uçakları yerine Amerikan uçaklarını tercih ediyor?

Herkesin aşı olduğu ülke: Birleşik Arap Emirlikleri

Şu sıralar Türkiye ile sıcaklaşan ilişkiler ile gündeme gelen Birleşik Arap Emirlikleri'nde nüfusun yüzde 100'ü tek doz aşılarını oldu. 7 emirlikten oluşan ülke bunu nasıl başardı? Devlet kültürünün etkisi nedir?

Çiftlerin birbirlerine verebileceği güzel bir hediye: Zaman

İnsan bazen yalnız kalmak istiyor. Uzmanlara göre çiftlerin yalnız kalmaları için birbirlerine hediye edecekleri zaman dilimleri sağlıklı bir ilişkinin anahtarı olabilir. Peki eşinize veya sevgilinize biraz kafa dinleme zamanına ihtiyacınız olduğunu nasıl söylersiniz?

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber