Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (13 Nisan 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

2 bin liraya da var, 43 bin liraya da... Derme çatma bodrum daireler neden revaçta?

İstanbul Mahmutbey'de derme çatma bodrum katların 8 bin 500 TL'den kiralanması, gözleri bu dairelere çevirdi. İstanbul'da 2 bin liraya da bodrum kat daire var, 43 bin TL'ye de... Emlakçılar, yüksek fiyatları mal sahiplerinin belirlediğini ileri sürüyor.

4 Soru 4 Cevap: Pentagon'un gizli belgelerini kim, neden sızdırdı?

ABD, Pentagon'a ait gizli bilgilerin nasıl sızdığını tespit etmek için soruşturma başlattı. Ancak konuya dair bazı iddialar komplo teorilerini aratmayacak türden. ABD istihbaratının bu kadar gizli belgeleri sızdırmayacak kapasitede olduğunu belirten de Rusya'yı veya Ukrayna'yı işaret eden de var.

Lostra salonlarına spor ayakkabı ilgisi... 'Ben bunun neresini tamir edeyim?'

Spor ayakkabı fiyatları, enflasyon nedeniyle son zamanlarda epey yükseldi. İthal lüks bir çift ayakkabının sezon fiyatı 2 bin-3 bin 500 lira arasında değişiyor. Vatandaş artık yeni spor ayakkabı almak yerine yırtılan ayakkabısını tamire götürüyor. Ancak bazı tamirciler de iş yapamamaktan şikayetçi.

Sonraki Haber