Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (13 Haziran Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

İstanbul'a dönemeyenler... 'Kredi çekerek taşınabilirim!'

Evden çalışma düzeninde İstanbul'daki evlerini kapatanlar tekrar İstanbul'a taşınmakta güçlük yaşıyor. Öte yandan İstanbul'u kazanan üniversite öğrencileri de ev bulamamaktan şikayetçi... Söz konusu problemi yaşayanlar anlatıyor...

Kimisi parasını hisse senedine değil, mücevhere koyuyor...

Bazıları mücevheri bir takıdan fazlası olarak görüyor ve yatırım aracı olarak düşünüyor. Fakat bir mücevherin değerini tam olarak bilmek son derece meşakkatli bir süreç. Uzmanlara göre; kandırılmamak için gözler dört açılmalı.

Bebeklerimize dil öğretmeye hevesliyiz, peki biz ne kadar biliyoruz?

Her geçen gün daha da globalleşen dünyada bazı ebeveynlere göre yabancı dil bilmek bir mecburiyet. Bu nedenle bebeklerini iki dilli büyütmek isteyen ve bunun için çabalayan ebeveynlere uzmanlardan uyarı var: Hakim olmadığınız bir dili öğretmeyin!

Ukrayna sularının dibinde bomba arıyorlar! 'Eğer bir kişi üzerine basarsa...'

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali dördüncü ayına girerken, ülkenin dört bir yanında dalgıçlar Rus bombalarını arıyor. Ukrayna ordusu büyük ölçüde karada patlayıcı temizliğini tamamladı, şimdi dalgıçlar akarsuların dibini tarıyor.

5 soru-5 cevap: Tayvan Boğazı'nda neler oluyor?

Çin ile ABD arasındaki gerginliğin en yoğun olduğu meselelerden biri de Tayvan Boğazı... ABD müttefikine destek olduğunu söylüyor, Çin ise meseleyi egemenliğine müdahale olarak yorumluyor. Peki Tayvan Boğazı'nda son dönemde neler oluyor?

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber