Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (12 Eylül Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

'Başım ağrıyor' enflasyonu! Ağrı kesici 25 TL...

Euro kurundaki artış, piyasada ilaç bulunamaması, artan eczacı dükkanı kiraları sebebiyle vatandaşın günlük hayatında kullandığı bazı basit ilaçların fiyatları bile ciddi seviyelere ulaştı. Baş ağrısı için alınan bir kutu ağrı kesicinin fiyatı 25 TL'den başlıyor.

Fransa maçı nasıl elimizden kaçtı? ABD travması mı, yoksa...

FIBA Eurobasket'e Son 16 Turu'nda veda eden 12 Dev Adam, Fransa'ya kabus gibi bir maç sonu oynayarak kaybetti. Defalarca elimize gelen galibiyet şansını değerlendiremedik ve akıllarda kocaman "Nasıl?" sorusu belirdi? Galibiyet nasıl kaçtı? 2019'daki ABD maçının payı ne?

Kraliçe'nin ardından eski kolonilerde cumhuriyet sesleri! 'Majestelerini severdim...'

Kraliçe II. Elizabeth'in vefatının yankıları sürerken, Britanya İmparatorluğu'nun eski kolonilerinde sıcağı sıcağına kraliyetin izlerini silme fikirleri gündeme gelmekte. Kral III. Charles'ın devlet başkanı sıfatı taşıdığı 14 ülke biat etti ancak kavramlar da ciddi biçimde tartışılıyor...

Yunanistan'ın Ege'deki son tacizi Bozcaada'da... Bu ısrarlı tacizlerin sebebi ne?

Ege'de Yunanistan'ın tacizleri devam ediyor. Hükümetin erken seçim çağrıları ve politik krizlerle mücadele ettiği Yunanistan'da siyasi kaos hakim. Peki Türkiye daha önce Yunanistan'la Ege'de neler yaşadı? Yunanistan tacizlerini neden arttırdı?

İnsanlar gibi bunuyorlar! Risk her geçen yıl yüzde 50 daha fazla...

Evcil dostlarımız köpekler de insanlar gibi demans hastalığına yakalanabiliyorlar. Araştırmalar, köpeklerin bu hastalığa yakalanma riskinin her geçen yıl yüzde 50 arttığını ortaya koyuyor. Bu araştırmalar, insanlarda görülen Alzheimler hastalığı için de bir umut ışığı niteliğinde...

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber