Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (12 Aralık 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Türkiye'nin 'Savaşan Şahinleri'! F-16 maceramız ne zaman başladı?

ABD Temsilciler Meclisi'nin Türkiye'ye yönelik F16 satışını kısıtlayan maddeleri kaldırması ile Türkiye'ye F-16 satışı konusundaki engellerden biri de kalkmış oldu. Peki Türkiye'nin F-16 serüveni ne zaman başladı? Türkiye F-16 alamazsa alternatif uçağı hangisi?

Siz hangisini tercih ediyorsunuz? Aramak mı, mesajlaşmak mı?

Bazı insanlar telefon ile görüşmek yerine mesajlaşmayı tercih ediyor. Bu tercih genç kuşaklarda daha baskın şekilde ortada. Peki telefonla konuşmayı yeğleyen insanların mesajı tercih edenlerden farkı ne?

Penaltı anında ne yapmalı? Acele etme, nefes al, odaklan ve unut!

Dünya Kupası'nda oyuncuların penaltı performansları son zamanların en düşük seviyelerinde... Ortaya çıkan bu genel tablonun yanında Harry Kane ve Virgil Van Dijk gibi lider oyuncular da beyaz noktada hayal kırıklığı yaşayınca akıllara "Doğru penaltı nasıl atılır?" sorusu geldi.

4 SORU 4 CEVAP | Bu nasıl Aralık ayı?

Bugün İstanbul'da hava sıcaklıkları en yüksek 16 dereceyi gördü. Kombileri yakmayanlar mutlu. Küresel ısınmanın mevsim geçişlerini arttırdığını biliyoruz. Peki kış artık hep geç mi gelecek?

Fas neden Dünya Kupası düzenleyemiyor? Bu 6. olacak: İnat, rüşvet, altyapısızlık

Katar'daki en büyük sürprize imza atan Fas, 2030 Dünya Kupası'nı düzenlemeye talip. Bu, Kuzey Afrika ülkesinin 6. denemesi olacak. Peki FIFA delegeleri neden bir türlü Fas'ı seçmiyor? Fas'ın inadı ve FIFA'yı sarsan rüşvet iddiaları bu hikayede önemli rol oynarken ülkenin eksiklikleri de öne çıkıyor.

Sonraki Haber