Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (11 Mart Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Lavrov-Kuleba görüşmesi dünyanın dilinde... Türkiye Fransa'nın başaramadığı neyi başardı?

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba savaştaki iki ülkenin bakanlarının görüşmesi ile bir tarihe imza attılar ve bu tarih Antalya'da yazıldı. Fransa, Ukrayna işgali konusunda bu kadar aktif bir diplomasi yürütürken Türkiye bu görüşmeye ev sahipliği yapmayı nasıl başardı?

Rusya'da fiyatlar uçtu! 'Yine adapte oluruz...' diyen de var, 'Böyle olmaz' diyen de...

Rusya vatandaşları hayat pahalılığının etkisini hissediyor. Bazı marketlerde temel gıda ürünlerinin satışına kota konurken, ithal ürünlerin fiyatları ciddi şekilde arttı. Bazı vatandaşlar ekonomik duruma tepki gösterirken bazıları ise 'yine adapte oluruz' diyor.

"Kiradan fazla elektrik faturası geliyor" Lazer arası kontağı kapat!

Danıştay kararıyla lazer epilasyon yapmaları yasaklanan güzellik salonlarını bir de son dönemde yapılan elektrik zamları vurdu... Kiradan çok elektrik faturası ödeyen güzellik salonları ne yapıyor?, vatandaşlar seans erteliyor mu?, yoksa güzellikten ödün vermiyor muyuz?

Bütün Ukrayna cephede: Sunucu, komedyen, balet...

Ukrayna halkı ülkesini Rus işgalinden korumaya çalışıyor. Pek çok sivil orduya yazılırken sanat, sinema ve gösteri dünyasından isimlerde ön saflarda yer alıyor.

Galatasaray istediğini aldı! Çeyrek final umutları tazelendi

Galatasaray, Barcelona deplasmanından 0-0'lık beraberlikle dönerken, çeyrek finalde olma umutlarını artırdı. Barcelona son yılların en coşkulu atmosferlerinden birinde Nef Stadı'na gelecek.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber