Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (09 Mayıs Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Pandemi dönüşü İstanbul'a konser yağmuru! 'Halsey, Metallica kadar hızlı satıyor...'

Bu yaz İstanbul'a adeta yabancı müzisyen yağmuru yağıyor. Açıklanan konserlerin ardı arkası kesilmiyor. Organizatörler pandemi süresince uğradıkları zararı çıkarmak istediklerini söylerken Z kuşağının konserlere ilgisi oldukça yoğun. Ancak organizatörleri kur düşündürüyor.

Bu da oldu! Kripto gaspçıları ortaya çıktı!

Birleşik Krallık'ta polisin anonim suç raporları incelendiğinde çarpıcı bir durum ortaya çıktı. Raporlar, gaspçıların silahla zor kullanarak insanların telefonlarındaki platformlara girip kendilerine kripto para aktardıklarını ortaya koydu. İşte o şikayetlerden bazıları...

Rusya ve ABD'nin sahip olduğu Kıyamet Günü uçağı ne? Olağanüstü bir durumda A takımı orada olacak!

Rusya'nın Kıyamet Günü uçağının Moskova semalarında görülmesiyle birlikte gözler bu uçaklara çevrildi. ABD'de de olağanüstü durumlar için bir uçak hazır bekletiliyor.

Bu gerilim niye?

Ağız tadıyla bir derbi yine izleyemedik. Beşiktaş tribünlerinin maçın başlamasıyla birlikte ortaya koyduğu aşırı gerilim ve sahaya attığı yabancı maddeler Fenerbahçe’nin ve hatta Beşiktaş’ın dengesini bozdu.

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in planı çalışır! Ama nasıl?

Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yle 1-1 berabere kalan Beşiktaş neredeyse tüm maç boyunca planını çalıştırmayı başardı. Hücumdaki final etkisizliği tabelayı 1-1'de tutarken ortaya koyulan oyun gelecek sezon için de bazı sinyaller verdi. Ismael'in oyunu başarılı olabilir ancak bunun bazı koşulları var...

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber