Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (07 Mart Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Afrika, Rus saldırısına ne diyor? 'Endişeliler ama...'

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları her geçen gün daha ağır felaketlere yol açarken, gözler Rusya'nın son dönemde etkinliğini ciddi biçimde artırdığı Afrika'ya çevirdi. Yaptırımlara yanaşmayan Afrika, Rusya hakkında ne düşünüyor? Hangi tarihi bağlar ve güncel gelişmeler etkili?

Amerika Birleşik Devletleri petrol avında: Venezuela gidişatı değiştirir mi?

Amerika Birleşik Devletleri Rusya'yı küresel enerji pazarından dışlamaya çalışırken Caracas'ta üst düzey toplantılar yapılıyor. Petrol fiyatları daha nereye gidecek? Suudi Arabistan'ın pozisyonu ne?

'Hayır, sizin yaşadığınız Ukrayna'da öyle şeyler olmuyor!'

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları her geçen gün devam ederken Ukrayna'da yaşayıp Rusya'da akrabaları olanlar, onları ülkelerinde bir savaş olduğuna inandıramıyor.

Ukrayna'yı bekleyen büyük tehlike: Yılların sorunu...

Rusya'nın saldırısına maruz kalan Ukrayna, Batı ile entegre olma mücadelesi verirken bu noktada en kritik konulardan biri de enerji olarak öne çıkıyor. Özellikle elektrikte Ukrayna, Rusya'ya olan bağlılığından kurtulmak istiyor. Ancak son günlerde yaşananlar büyük bir tehlikeyi işaret etmekte...

Avrupa satranç tahtası oldu! Rusya'nın en batısı: Kaliningrad

Rusya ile NATO arasındaki problemler Ukrayna saldırıları ile ayyuka çıkarken, ülkenin en batısında bulunan Kaliningrad stratejik bir nokta olarak öne çıkıyor.

İşte Fenerbahçe bu

“Formanın, armanın” hakkı böyle verilir. Fenerbahçe taraftarının özlediği, beklediği savaşan takımı dün Trabzonspor maçında izledik.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber