Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (05 Nisan 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

5 soru 5 cevap: Trump hapse girer mi?

ABD, ülkenin en tarihi anlarından birine şahitlik etti ve sürekli olaylarla gündeme gelen eski Başkan Trump, New York Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Trump'ın ifade vereceği biliniyordu ancak kelepçelenip kelepçelenmeyeceği büyük merak konusuydu. Peki Trump gerçekten tutuklandı mı?

Rol yaparak, rol satıyorlar... | 'O seçmelerin hiçbiri gerçek diziler için yapılmıyor'

Dizi, film ve TV sektörünün cazibesi her geçen gün daha çok kişinin kast ajanslarına ilgisinin artmasına neden oluyor. Sahte kast ajansları ise bu ilgiyi suistimal ederek, oyuncu adaylarından kayıt, çekim, proje ayarlama gibi işler için para talep ediyor.

Patron yüzünden EYT'yi kaçıran ne yapabilir?

Pek çok vatandaş EYT hakkını elde etti, yalnız sigortasız çalıştırılan veya sigorta yapılıp primleri eksik yatırılan pek çok kişi EYT hakkından faydalanamıyor. Bu durumdaki binlerce çalışanın ne gibi hakları var? EYT'li olabilirler mi?

Sonraki Haber