Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (05 Mayıs 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Sadece 4 bin bina... | İzmirliler binalarına baktırmak istemiyor mu?

Türkiye'yi sarsan 6 Şubat depremlerinin ardından riskli kentlerde bina tarama testlerine talep arttı. Evlerinin durumunu merak eden vatandaşlar belediyelerin kapısını çalıp, dayanıklılık testi talep ederken, İzmir'de ise bu alandaki talep azlığı endişelere neden oluyor. 

Telefonlar tamir yorgunu... Eski model telefonlar, yan sanayi malzemeler, patlayan bataryalar

Türkiye'de telefon fiyatları son yıllarda oldukça yükseldi. Vatandaşlar yeni telefon almak yerine bozulan telefonlarını birçok kez tamire götürüyor. Öyle ki evindeki eski model telefonunu tamire getiren bile var. Tamirciler kaliteli malzeme önerse de vatandaşlar en uygun malzemelere yöneliyor. 

İsimlerinden çektiklerini hiçbir şeyden çekmediler... Roket, Azrail, Enson...

Türkiye'nin birbirinden ilginç isimli insanları adları ve soyadlarıyla dikkat çekiyor. Ancak bu kişiler kimi zaman isimleri yüzünden sıkıntılar da yaşayabiliyor. Bazılarının başı da isim benzerliği yüzünden derde girebiliyor. 



Sonraki Haber