Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (02 Şubat Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

Trabzon'un tarihi sezonunda İstanbul kafeleri boş kaldı!

Trabzonspor tarihi bir başarıya imza atarak ligin en erken zaferlerinden birini elde etmek üzere. Bu sezon İstanbul'da maç yayını yapan kafeler ise hafta sonu boş kaldı. Esnaf kara kara düşünüyor.

Haber Global'in Löw haberi Avrupa medyasında yer buldu

Haber Global Fenerbahçe Muhabiri Sercan Hamzaoğlu’nun “Joachim Löw Fenerbahçe’de” haberi BBC başta olmak üzere Avrupa medyasında geniş yer buldu.

Wordle neden bu kadar başarılı oldu? Her zaman kelime oyunlarına bir ilgi var...

İnsanoğlu her zaman önüne çıkan bilmeceleri çözmekte usta olmuştur. Eğlence amaçlı bulmacalar 20. yüzyılda hayatımıza girerken son birkaç aydır dünyayı kasıp kavuran ücretsiz eğlence Wordle dünya devi New York Times tarafından satın alındı. Peki artık paralı mı olacak? Neden bu kadar sevildi?

Bir kilise metaverse'e nasıl taşınır?

Metaverse teknolojisini kullanarak kilise ibadetlerini sanal dünyaya taşıyan bir grup insan dikkat çekiyor. Peki bu nasıl olabilir? Bu insanlar nasıl toplanıyor?

Nüfusu eriyen iki ülke: Bulgaristan ve Hırvatistan

Balkan ülkeleri Hırvatistan ve Bulgaristan'ın nüfusu ciddi şekilde erime riski ile karşı karşıya. Bu iki ülkenin AB üyesi olması pek çok insanın evlerini terk etmesine neden oldu. Çözüm ne? Gidene dönmesi için para vermek mi? Daha çok çocuk yapmaya teşvik etmek mi?

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber