Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (02 Şubat 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Son Güncelleme:

'Hayır, benim evimin fiyatı düşemez'

Dünyanın pek çok noktasında konut fiyatları düşüyor. Bazı vatandaşlar ise evlerinin fiyatları yüksek seviyeleri gördükten sonra düştüğüne inanmak istemiyor. Türkiye'deki ve Almanya'daki emlakçılar düşen veya artış hızı azalan ev fiyatlarını kabul etmekte zorlanan ev sahipleri olduğunu söylüyor.

Şifreniz sizden habersiz paylaşılıyor olabilir! Kimi 'sorun etmem', kimi 'hırsızlık' diyor...

Online streaming platformlarına üye olan kişilerin üyeliklerini başkaları ile paylaşması sıkça görülen bir durum. Ancak bazı durumlarda şifrelerimiz haberimiz olmadan da yayılabiliyor. Platformlar buna karşı önlemler alsa da bu durumun gayet normal olduğunu düşünenler de var.

 'Bir mesajla benden ayrıldı' | Sağlıklı ayrılık nasıl olmalı?

Bir ilişkiye başlamak kadar onu bitirmek de doğal. Ancak insanlar bazen ilişkilerini bitirmekte zorlanıyor ve kendini o ilişkinin içinde mutsuz bir halde çırpınırken bulabiliyor. Peki, böylesi durumda en makul adım nasıl atılmalı? Sağlıklı bir ayrılık nasıl olmalı?

Sonraki Haber