Çin'de "panda köpek" şoku! Hayvanat bahçesi yetkilileri itiraf etti

Çin'de bir hayvanat bahçesinin ziyaretçileri pandalarin havladığını görünce şaşkına döndü. Yetkililer, sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin ardindan gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı.

Son Güncelleme:

Köpekleri boyadılar, panda gibi ziyaretçilerin karşısına çıkardılar. Çin'in Guangdong bölgesindeki Shanwei hayvanat bahçesinde ilginç görüntüler kayda geçti. ziyaretçilerin kayda aldığı ve sosyal medya üzerinden paylaştığı videolar, kısa sürede geniş yankı uyandırdı.

1.4 milyondan fazla kez paylaşılan o videoda, pandalar havlarken görülüyordu.

Çünkü aslında onlar beyaz ve siyah renklere boyanmış Çov Çov türü köpeklerdi. Hayvanat bahçesi gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı. Ziyaretçiler ise kandırıldıklarını söyleyerek para iadesi talebinde bulundu.

Aslında bu Çin'de ilk kez yaşanmıyor. Mayıs ayında da Jiangsu bölgesindeki bir hayvanat bahçesi aynı yöneteme başvurmuş ve yine tepki toplamıştı.

Çin'de yeni meslek: Boşanma fotoğrafçısı Almanya'da hükümete protesto: Çevreci gruplar ayaklandı Ukrayna için direnişin sembolü haline gelmişti! Savunulmaya devam ediyor ABD'de aksiyon dolu dakikalar: Polis seyir halindeki araca tırmandı İsrail-Lübnan sınırında çatışma anları İsrail, Lübnan'ın güneyini vuruyor! Çarpıcı görüntüler servis edildi