Dinçer Güner tüm burçları uyardı! Bu haftaya dikkat: "En iyi ihtimalle..."

Astrolog Dinçer Güner, koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, kova, oğlak ve balık burçları için önümüzdeki haftayı yorumladı, uyarılarda bulundu.

Son Güncelleme:

Astrolog Dinçer Güner, haftalık burç yorumlarını paylaştı. "Sert dolunay" uyarısı yapan Güner, koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, kova, oğlak ve balık burçlarını nasıl bir hafta beklediğini yorumladı.

Koç ve Yükselen Koç;

Ruhsal açıdan kendinizi çok iyi hissetmeyebilirsiniz. Bu dönem yaşamın kontrolü pek sizin elinizde olmayabilir ve abuk sabuk olaylarla uğraşmanız gerekebilir. Bu dönemde meditasyon yoga ve benzeri çalışmalar ile dengede kalmaya çalışabilirsiniz. Manevi tarafınızı kuvvetlendirecek konularla ilgilenebilirsiniz. Arkanızdan dönen oyunlar, düşmanlıklar. Dış dünya sizi ruhsal açıdan epey yorabilir. En iyisi etliye sütlüye hiç karışmamak…

Boğa ve Yükselen Boğa;

Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerde yardım etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Yalnız bu dolunay sürecinde enerjinizi bitiren ve size iyi gelmeyen bir sosyal ilişkinizi de bitirebilirsiniz. Odak noktanız arkadaşlarınız olacak. Arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Ya da bir arkadaşınız bir konuda size destek olmayabilir veya engelleyebilir. Sosyal yaşamınıza çeki düzen vermeniz gerektirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;

İşe ve kariyerinize ilişkin konular gündemde olacaktır. Bu alanlarda daha duyarlı ve yaratıcı olmanız beklenebilir sizden. İş konusunda sorumluluklarınız artarken belki de biraz kendinize çeki düzen vermeniz gerekebilir. Kariyerde kendinizi çok rahat ve konforlu hissetmeyebilirsiniz ama üstünüze düşeni tam anlamıyla yaptığınız zaman takdiri de rahatlıkla toplayabilirsiniz.

Kaynak: Haber Global TV