Devasa anakondaya uyurken yaklaştı, yaptıklarıyla izlenme rekorları kırdı

Sosyal medyada viral olan ve izlenme rekorları kıran devasa anakondanın görüntülerinde, onu uyuduğu yerden çıkaran korkusuz adamın yaptıkları yer aldı.

Son Güncelleme:

Devasa anakondayı uyuduğu su birikintisi içerisinden çıkaran korkusuz adamın görüntüleri viral oldu.

Görüntüler, Venezüella'da adamın doğal ortamında rahatça yerleşmiş gibi görünen devasa anakondaya temkinli bir şekilde yaklaşmasıyla başlıyor.

Kendisini Gerçek Tarzan ve Ormanın Kralı olarak adlandıran Miami, Florida'lı hayvanat bahçesi bekçisi Mike Holston tarafından Instagram'da yayınlanan bir videoda, Holston'un dev yılanla korkusuzca yüzleştiği görülüyor. Korkusuz adam, sık sık yaban hayatıyla etkileşimlerinin videolarını paylaşıyor.

Video, adamın doğal ortamında rahatça yerleşmiş gibi görünen devasa anakondaya temkinli bir şekilde yaklaşmasıyla başlıyor. Gerilim arttıkça, adam bir fırsat anı yakalar ve şaşırtıcı düzeyde bir hassasiyet ve kontrol sergileyerek yılanı hızla yakalıyor.

ANAKONDALAR HAKKINDA BİLGİLER

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde dev anakondanın heybeti dikkat çekti.

Anakondaların yavrularına ebeveyn bakımı sağlayıp sağlamadığı konusunda bilimsel bir netlik yok. Ancak genelde erkeklerden daha büyük olan dişi anakondaların ikincillerin onları takip etmesini sağlayan bir hormon salgıladıkları biliniyor.

Heybetli görünümlerinin aksine zehirli olmayan anakondalar avlarını boğarak etkisiz hale getiriyor. Doğal ortamları Güney Amerika'nın tropik yaşam alanı olan bu sürüngenler genelde sulak alanlarda boy gösterse de ağaçları tırmanma yetenekleriyle de dikkat çekebiliyor.

Bilinen anakonda türleri şöyle:

Yeşil Anakonda: En çok görülen tür olup yeşil rengi ve büyüklüğüyle ayırt ediliyor.

Sarı anakonda: Sarı rengiyle dikkat çeken bu anakondanın daha farklı bir coğrafyaya dağıldığı biliniyor.

Beni anakonda: Daha yakın zamanda keşfedilen bu tür Bolivya'nın Beni bölgesinde yaşıyor ve halen esrarengiz kabul ediliyor.

Dechaunsee Anaconda'sı: Peru'da görülen bu tür koyu bir renge sahip.

Kaynak: Diğer

Bodrum'da yasağa rağmen inşaatlar tam gaz devam ediyor "Ormanların hayaleti" Kırıkkale'de ortaya çıktı! Soğuk kış şartlarında yavrularını koruyan dişi kartalın görüntüleri viral oldu Sahibinin karnını tekmeleyen bebeği hisseden köpeğin tepkileri gündem oldu Ölen İngiliz turistin küllerinin denize dökülmesi olayının görüntüleri ortaya çıktı Van'da anne ayı ve yavruları yiyecek ararken görüntülendi