Cem Garipoğlu'nun mezarında bulundu, nedeni açıklanamıyor!

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarı 10 yılın ardından açılmış ve cesetten örnekler alınmıştı. Mezarda inceleme yapıldığı esnada ortaya çıkan bir poşet dikkat çekti. Ailenin avukatı bu durumun şüphe yarattığını söyledi. Poşette DNA incelemesi yapılması için savcılığa başvuru yapıldı.

Son Güncelleme:

Yıllar sonra mezarı açıldı, tüm deliller toplandı ancak mezardan çıkan naylon poşet yeni bir şüpheyi doğurdu.

2009 yılında Cem Garipoğlu Münevver Karabulut’u vahşice öldürmüş, 197 gün sonra yakalanmıştı. Hapis yattığı Silivri Cezaevinde 2014 yılında intihar ettiği açıklanan Cem Garipoğlu'nun yaşadığı iddiaları ve karabulut ailesinin başvurusu üzerine feth-i kabir kararı verildi.

Açılan mezardan kemik ve kafatası örnekleri toplandı. Tüm süreç kamera ile kayıt altına alındı. Örnekler DNA eşleştirmesi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Feth-i kabir işlemi sırasında mezarın ilk katının boş olduğu görüldü. ikinci katta kemik parçaları bulundu ama kefen çıkmadı. Onun yerine şeffaf naylon bir poşet olduğu tespit edildi. Bu durum Karabulut ailesinde şüphe yarattı. Aile avukatları aracılığıyla yeni bir başvuruda bulundu

 Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, "Şeffaf naylon bir poşetin nasıl, hangi koşullarda ve hangi amaçla mezarın içerisinde bulunduğu tarafımızca anlamlandırılamamaktadır. Bu durum, incelemeye esas alınacak olan kemiklerin ve kafatasının sonradan bir poşet vasıtasıyla mezarın içine konulduğuna dair derin şüphe ve kuşkular uyandırmaktadır. Tarafımızca bugün itibarıyla Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuru yapılarak bu poşete el konulması ve üzerinde parmak izi ve DNA incelemesi yapılması talep edilmiştir." açıklamasını yaptı.

Şimdi hem Karabulut ailesinin hem de tüm Türkiye'nin gözü Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporda. O raporla mezardaki kemiklerin kime ait olduğu ortaya çıkacak.

Kadın gassalların ibretlik olayları şoke etti Fatih’te canice öldürülen İkbal Uzuner'in cenazesinde gözyaşları sel oldu Oruç Reis İstanbul Boğazı'nda MSB'den Ateş Serbest Tatbikatı-2024'e ilişkin videolu paylaşım İstanbul’da canice öldürülen Ayşenur Halil, son yolculuğuna uğurlandı Gıdaya hile karıştıranlar ifşalandı