Bu resim kişiliğinin en karanlık yönünü ifşa edecek! Eğer resme baktığında ilk gördüğün bir kafatası olduysa...

Bu görselde yer alan kafatası ve salyangoz resimlerinden hangisini gördüğünüze göre kişilik özellikleriniz şu şekilde değişim gösteriyor:

Kafatası: Eğer resme ilk baktığınızda bir kafatası gördüyseniz bu sizin cesur kişiler olduğunuzu ortaya koyuyor. Sizler zor kararlar almaktan korkmayan ve çoğu zorluğa göğüs gerebilen kişilersiniz. İşle kızıştığında idareyi ele alabilen güçlü mental yapınız sayesinde insanlar size saygı duyuyorlar. Sizler zorlukları tamamlanması gereken mücadeleler olarak görüyorsunuz. Ancak içten içe en büyük korkunuz ise başarısızlık çünkü mükemmeliyetçi bir yapınız var. 

Salyangoz: Eğer ilk bakışta bir salyangoz görüyseniz bu sizin daha içine kapanık ve hırstan uzak kişiler olduğunuzu gösteriyor. Sizler kararsızlık üzerine çok fazla düşünene ve kendisini dahi birden fazla kez süzgeçten geçiren kişilersiniz. Ancak bu yapınız kötü değil aksine alacağınız kararlarda kesinlik kazanmadan adım atmamanızı sağlıyor. Bunun yanı sıra gözünüzü karartmak istediğiniz anlar oluyor. Sizler için her şeyi boş vermiş olmak ve sorumluluklardan kaçmak hayatın daha sade ve yaşanabilir olmasını sağlıyor.