Bu resim kişiliğinin en karanlık yönünü ifşa edecek! Eğer resme baktığında ilk gördüğün bir kafatası olduysa...

Optik illüzyonlu kişilik testleri olarak karşımıza çıkan görsellerde ilk dikkat ettiğimiz nesne karakter özelliklerimizi ortaya koyuyor. Kişiliğimize en uygun görseli seçtiğimiz ve algılamayı tercih ettiğimiz bu görsellerde merkeze aldığımız resim karakterimizi yansıtıyor.

Son Güncelleme:

Kişilik testi olarak karşımıza çıkan optik illüzyonlu görsellerde birden fazla resim iç içe bulunur. Bu gibi görsellerde yer alan resimlerden ilk görmeyi tercih ettiğimiz nesne karakterimizi açığa çıkarır. 

Beynimiz aynı anda iki nesneyi odağına alamadığından ilk olarak odağa almayı ve merkez olarak kabul etmeyi tercih ettiği bir nesne olacaktır. Bu nesne görseldeki diğer nesnelerden kendimize en yakın hissettiğimiz oluyor. Farkında olmasak da her birinin alt metni bulunan bu görsellerden biri bilinçaltımız tarafından seçiliyor. 

Yukarıda yer alan bu gibi optik illüzyonlu görselde bir kafatası ve salyangoz görselleri iç içe bulunuyor. Kafatası ve salyangoz görsellerinden ilk gördüğünüz ise kişilik özelliklerinizi ortaya koyuyor. İşte kafatası ya da salyangoz görenlerin kişilik özellikleri: