AVM'de kız kardeşlere çirkin saldırı! Sipariş tepkisini üzerine alınınca ortalık bir anda karıştı

Beyoğlu'ndaki bir AVM'de kahve almak için sıra bekleyen iki kız kardeş, kendilerinden sonra verilen siparişin önce hazırlanmasına tepki gösterince ortalık karıştı. Siparişi veren kadın kız kardeşlere saldırdı.

Son Güncelleme:

İstanbul Beyoğlu'ndaki bir AVM'de kahve içmek isteyen iki kız kardeş sıra beklediği esnada kendilerinden sonra gelen bir kadının verdiği siparişin daha önce hazırlanmasına tepki gösterdi .Çalışanı uyaran kız kardeşlerin tepkisini üzerine alınan kadın kız kardeşlere "Kapalı o..." diyerek küfür etti. Kadın, tıp öğrencisi olan kız kardeşlerden birine saldırarak başörtüsünü çıkardı. Bir anda ortalık karışınca araya çevredekiler girdi ve kavgayı ayırdılar. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kirpi ile vatandaşın dostluğu: Her gün yanına gelen kirpiyi besliyor Elazığ'daki dağ yıllardır gizemini koruyor Gümüşhane'de gündüz vakti şaşırtan görüntüler böyle kaydedildi Dişiyle olabilmek için kavga eden iki zürafanın ilginç kavgası viral oldu Yalnızlık erken ölüm riskini artırıyor 6 ay önce para etmediği için atılan limon 100 liraya çıktı!