Atanamayanların da öğretmenler günü!

24 Kasım Öğretmenler Günü malum... Öğretmenler bu özel günde öğrencileri ile bir arada oldu. Ancak madalyonun bir de diğer yüzü var. O da atanamayan öğretmenler. Zor koşullarda tamamladıkları eğitimlerinin sonucunda atanmayı hayal ederken, geçinmek için bambaşka işlerde çalışmak zorunda kalıyorlar.

Son Güncelleme:

24 Kasım Öğretmenler Günü malum... Öğretmenler bu özel günde öğrencileri ile bir arada oldu. Ancak madalyonun bir de diğer yüzü var. O da atanamayan öğretmenler. Zor koşullarda tamamladıkları eğitimlerinin sonucunda öğrencileriyle buluşmayı hayal ederken, geçinmek için bambaşka işlerde çalışmak zorunda kalıyorlar. Ya da iş arıyorlar. Haber Global muhabiri Gülnur Saydam be kameraman Tansel Can'ın özel haberi.

Kaynak: Haber Global TV

Gezintiye çıktığı kayığına atlayan ilginç canlı şaşırttı Bebek için endişelenen kedinin yaptıkları izlenme rekoru kırdı Bahçede koşuşturduğunu görenler şaşırdı, yemek arayan tilki kamerada Bu tosunun fiyatı da ağırlığı da bir otomobil kadar: Tam 1,6 ton Kış uykusundan uyanan ayılar arı kovanlarını parçaladı organik balı yedi Yanına kadar gelen sincabı elleriyle besledi