Ankara'da zincirleme kaza: 10 kişi yaralandı

Ankara Çankırı Bulvarı’nda 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Kaza sebebiyle Ankara Kalecik istikameti trafiğe kapatıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Son Güncelleme:

Ankara'da Çankırı Bulvarı Karacakaya Kavşağı Kalecik istikametinde 3 araç birbirine çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Kaza sebebiyle Ankara Kalecik istikameti trafiğe kapatıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel ise yangına ilk müdahalenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördüklerini belirterek, köyün son anda rüzgarın yardımıyla ve erken müdahale ile yanmasının önüne geçildiğini ve daha büyük bir felaketin eşiğinden dönüldüğünü belirtti.

Bataklığa saplanan ineği itfaiye kurtardı Samsun'da denize giren üşüyor, girmeyen ise terliyor Kuyumcudan altın çalan kişiyi iş yeri çalışanları böyle yakaladı Adana'da hakimle yasak aşk yaşayan iş adamı isyan etti Bu kuşlara değer biçilemiyor Yüksek voltaja rağmen serinlemek uğruna tehlikeli suda böyle yüzdüler