Ormanlık alandaki yangın köye sıçramadan kontrol altına alındı

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın, köy evlerine sıçramadan kontrol altına alındı.

Son Güncelleme:

Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Kalemli Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda saat 15.30 sıralarında yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede Kalemli Mahallesindeki evlere doğru ilerleyen yangın ekiplerin kısa sürede müdahalesi ile evlere ulaşmadan kontrol altına alındı.

Yangına orman ekiplerinden 18 arözöz, 10 su tankeri, 3 dozer, 1 helikopter, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı 6 itfaiye aracı, jandarmadan 2 asayiş devriye ekibi, Belediyeden1 kepçe ve 2 sun tankeri ile müdahale edilirken, 112 ambulansları da tedbir amaçlı bölgeye sevk edildi. Yangının başlamasıyla birlikte Gediz Elektrik ile görüşülerek bölgede enerji nakil hattının da kesildiği öğrenildi.

Yaklaşık bir saatlik çalışma ile kontrol altına alınan yangın bölgesinde ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangın söndürme çalışmalarına köylülerde yardım ederken Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal da çalışmaları olay yerinde takip ederek yönlendirmelerde bulundu.

Bataklığa saplanan ineği itfaiye kurtardı Samsun'da denize giren üşüyor, girmeyen ise terliyor Kuyumcudan altın çalan kişiyi iş yeri çalışanları böyle yakaladı Adana'da hakimle yasak aşk yaşayan iş adamı isyan etti Bu kuşlara değer biçilemiyor Yüksek voltaja rağmen serinlemek uğruna tehlikeli suda böyle yüzdüler