Adı taciz iddialarına karışan yazar İbrahim Çolak'ın intihar ettiği iddia edildi

Taciz suçlamalarının ardından sosyal medya hesabından veda mesajı yayınlayan İbrahim Çolak'ın intihar ettiği öne sürüldü.

Son Güncelleme:

İhtiyar Kitabevi’nin sahibi İbrahim Çolak'ın paylaştığı bir gönderi ile intihar mesajı vermesinin ardından sosyal medyada bazı kullanıcılar, Çolak'ın hayatını kaybettiğini iddia etti.

Çolak akşam saatlerinde paylaştığı iletide, "Kendimi böyle bir sona hazırlamamıştım. İyi bir insan olmaktı dileğim, başaramadım. Saatlerce, günlerce yazabilirim ancak bu hiçbir şeyi geri getirmez. Ben, şu saatten sonra eşimin, evlatlarımın, dostlarımın yüzüne bakamam. Kimse tamamıyla suçlu değildir lakin başkalarına söylediğim, 'kendimize yakışanı yapalım' düsturunu kendim için tutamamış olmama gerçek bir pişmanlığım var. Beni seven, beni gözeten tüm dostlarıma, hassaten kahrımı çeken eşime ve evlatlarıma hayırla kalın diyorum" ifadelerini kullanmıştı.

​Yazar Çolak'ın intihar edip etmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Yenişafak yazarı gazeteci İsmail Kılıçaslan, Çolak'ın intihar ettiğini belirtti.

Kılıçarslan iletisinde, "İbrahim Çolak intihar ederek son verdi hayatına. Ne diyeyim, ne yazayım bilmiyorum. Bildiğim tek şey intiharın hiç bir şart altında çözüm ve uygun son olmadığı... Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

​Eski AK Parti Milletvekili Aydın Ünal, İbrahim Çolak'ın vefatını sosyal medya hesabından duyurdu. Ünal, "İbrahim Çolak dostumuzu, kardeşimizi kaybettik. Rabbim rahmetiyle muamele etsin. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Twitter'da 'LeylaSalinger' isimli kullanıcı Çolak'a "Belki sizin de dilenecek bir özrünüz vardır ne dersiniz var mı öyle bir planınız?" diye sormuş, bunun üzerine Çolak "Elbette ki üzüp incittiğim, özrün ötesinde helalleşmek istediğim insanlar var" yanıtını vermişti.

'LeylaSalinger' isimli kullanıcı bunun üzerine "İnanılmaz bir arsızlık seviyesi bu tebrikler. Helallik nedir? Gencecik kadınlara erotik mesajlar gönderip onları travmatize etmenizin karşılığı hellallik mi?" diye yazdı. Daha sonra bu tweeti silen kullanıcı hesabını tamamen kapatmıştı.

​Çolak'ın intihar haberinin ardından 'LeylaSalinger' isimli kullanıcının 2015 yılında Twitter hesabından yaptığı "Fethullah Gülen hakkında yakalama kararı çıkaran ist. 3 sulh ceza hakimliğinin ben çapına, bağımsızlığına tüküreyim" paylaşımı da sosyal medyada gündem oldu.

İBRAHİM ÇOLAK KİMDİR?

İbrahim Çolak, 1969 yılında Trabzon’da hayata geldi. İbrahim Çolak, 9 kardeşli bir aileye mensuptur. 1999 depreminde iki yıl kadar İstanbul’da yaşadı. 2003 yılından itibaren Ankara’da yaşamaya başladı.

Uzun bir süre amatör futbol oynamış ve atletizim yapmış olan İbrahim Çolak evli ve üç çocuk babasıdır.

Sonraki Haber