40 yılık şefler bile bu yöntemi kullanıyormuş! Kıyma çözdürürken bu yöntemi kullananlar 5 dakikada kıymasını kullanmaya başlıyor

Daha sonra kullanmak üzere buzlukta bekletilen kıymaları çoğu kişi bir önceki akşamdan çözdürmeye başlar. Ya da sıcak suda bekletilir ki bu yöntemler ile çözdürülen kıymanın kullanılabilir hale gelmesi uzun sürer. Basit ve etkili bir yöntem kullanarak dakikalar içinde kıyma çözdürebilirsiniz.

Son Güncelleme:

Pek çok farklı tarifte kullanılan kıymaları satın aldıktan sonra kullanacağımız zamana dek buzlukta bekletiriz. Bekleyen kıymaları kullanacağımız zaman ise donmuş halde olduğundan önce çözülmesi gerekir. Kıymanın buzunu çözdürme işlemi için ise en bilindik yollar sıcak suda bekletmek ya da bir önceki geceden buzdolabına almaktır. 

Ancak kıyma çözdürmede kullanılan bu yöntemler uzun vakit alır. Çoğu kişi kıymanın sağlıklı şekilde çözülmesi için beklemek gerektiğini düşünse de alternatif bir çözdürme yöntemi ile kıymaların sağlıklı şekilde çözülmesini sağlayabilirsiniz. İşte kıyma çözdürmenin en basit yolu: