Uzman isim açıkladı: Bedelli askerlik miktarı ne kadar olacak?

Temmuz ayında memur maaşlarına gelecek zamla birlikte pek çok kalemde değişiklik gerçekleşecek. Bu değişiklikler arasında bedelli askerlik için ücrette yer alacak.

Son Güncelleme:

Temmuz ayının gelmesiyle birlikte açıklanacak 6 aylık enflasyon farkıyla memur maaşlarına gelecek zam oranı belli olacak. Ancak memur maaşlarına gelecek olan zam pek çok kalemde de önemli değişikliklere sebebiyet verecek. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, kıdem tazminatı tavanı, evde bakım yardımı da değişecek. Ayrıca bedelli askerlik için ödenecek miktar da bu değişikliklerden nasibini alacak. Hangi kaleme ne kadar zam geleceğine dair muhtemel senaryoları Haber Global Muhabiri Pınar Demir, Sosyal Güvenlik Uzmanı Murat Bal ile değerlendirdi.

Fahiş fiyata geçit yok! Ticaret Bakanlığı ekipleri 4 ilde denetim yaptı Dolar/TL için '25 lira' iddialarına ekonomistler ne diyor? Yeşil elmas: Soyarak 70 bin TL kazanıyorlar! Günde 1000'e ulaşan var Uzmanından olası zam senaryoları: Emekli maaşları ne kadar olacak? Borsa İstanbul'un tarihinde bir ilk gerçekleşti! Canpolat: "Psikolojik bir sınır" Altında ithalat yasağı kalkıyor mu? Sarı: "Talep geldikçe kota artırılabilir"