İstanbul'dan kira göçü başladı!

Fahiş kiralar, vatandaşları İstanbul'dan uzaklaştırıyor. Kiracılar çareyi daha ucuz ilçelere ya da İstanbul'a yakın illere göç etmekte buluyor.

Son Güncelleme:


İstanbul'daki fahiş fiyatlardan dolayı vatandaşlar çareyi İstanbul'un ilçelerine, hatta il değiştirip Kocaeli'ne gitmekte buluyor.

Haber Global Muhabiri Saadet Çelikçi'ye konuşan Kenan Ergezer isimli vatandaş "Doğduğumdan beri İstanbul'daydım. Ayrılmak zor geldi mi? Geldi.İster istemez sonuçta gençliğimiz, çocukluğumuz en güzel çağlarımız orada geçti. Daha önceden Çekmeköy'de yaşıyuorduk, şimdi Kocaeli Darıca'ya geldik. İçimiz buruk geldik ama mecbur." dedi.

Ucuz ev için Çekmeköy'e, Sultanbeyli'ye Kurtköy'e gelen vatandaşlar şehir içerisinde göç ediyorlar.

Kaynak: Haber Global TV

Borsa İstanbul'un tarihinde bir ilk gerçekleşti! Canpolat: "Psikolojik bir sınır" Altında ithalat yasağı kalkıyor mu? Sarı: "Talep geldikçe kota artırılabilir" 2024'e hızlı bir giriş yaptılar, 3 ayda 170 milyon dolar ihracat Emeklilerin gözü o noktaya çevrildi: "Yüzde 40'ı bulabilir" BDDK taşıt kredisinde düzenlemeye gitti Emeklilere promosyon güncellemesi başlıyor! Zengin: "Önemli bir kazanım"