İslam Memiş o artışa dikkat çekti: Yeni zamlar gündeme gelebilir

İslam Memiş, Youtube kanalından yatırım araçlarındaki son gelişmeleri değerlendirdi. Altın, dolar, euro-dolar paritesi, sterlin, bitcoin gibi konularla ilgili dikkat çekici ifadeler kullanan Memiş, petrole de dikkat çekti ve yeni zamların gelebileceğinin altını çizdi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız


İslam Memiş, Youtube kanalından yatırım araçlarındaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Amerika'daki enflasyon verileri, Rusya - Ukrayna gerginliği altını nasıl etkileyecek.

İslam Memiş, ABD'de enflasyon verisinin beklenenin üzerinde geldiğini belirterek panik alımları yapılmaması gerektiğini söyledi. Memiş, ABD enflasyon verisinin 40 yılın zirvesine ulaştığını anlatırken merkez bankalarının çeşitli enstrümanlarla enflasyonla mücadele ettiğini belirtti.

Enflasyon yükseldikçe ciddi endişelerin artmaya devam edeceğini belirten Memiş, Biden yönetiminin yüksek enflasyondan olumsuz etkilendiğinin altını çizerken enflasyonun artmasının doların ve emtiaların artacağını anlamına gelmediğini vurguladı.

FED'in elini rahatlatmak için hamleler atıldığını belirten Memiş, FED'in faiz artırımı halinde doların değer kazanmasının tüm dünya ekonomilerini olumsuz etkileyeceğini belirterek her faiz artırımının ABD ekonomisini de olumsuz etkilediğini söyledi.