İslam Memiş net konuştu: Al, hemen al

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ev, arsa ve otomobil fiyatlarının düşüp düşmeyeceği konusuyla ilgili soruları yanıtlarken dikkat çeken bir ifade kullandı. İşte piyasaların bir gününün bir gününü tutmadığı şu günlerde kafası karışanların sorduğu o soruların yanıtları.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Piyasalardaki durgunluk devam ediyor. Ne uçan var ne de kaçan. Ramazan'ın da etkisiyle sakinlik artarken İslam Memiş yatırımcıların kafasını kurcalayan sorulara yanıt verdi. 

İşte İslam Memiş'in o açıklamaları:

"Kafalar karışık piyasalardaki manipülasyonlar devam ettikçe böyle olacak. 2 haftadır piyasada hiçbir şey yok. Bekleyin alım yapmayın dedim. Nisan ayında son bir kez alım noktasında final yapacağız. Bugüne kadar fırsatlarda alım yapmayan zarar etti. Özellikle ev almak isteyenlere her zaman ev alınır dedim. Bir an evvel almak şarttı. Krediniz, nakit paranızı ve ev hazırsa ev alırsınız. Ev fiyatları gerilemeyecek, ev fiyatları değişmeyecek çünkü emlak sektöründe balon oluşturanlarla alakalı yapılan cambazlıkları anlattım.

Yabancılar geliyor blok satın alıp 250 bin dolara vatandaşlık alıp maliyet hesabı yapıp evi satıyorlar, vatandaşlıkları da kalıyor."

Peki şimdi ev almanın zamanı mı? İslam Memiş çok dikkat çeken ifadelerle yatırımcıların sorusuna yanıt verdi. Detaylar haberimizin devamında...

Kaynak: Haber Global TV