İslam Memiş 'gram altın' alımı düşünenler için o tarihi işaret etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş arka arkaya yaşanan gelişmelerin ardından fırlayan altın için yeni tahmin yaptı. Altın almak isteyenler için doğru zamanı da anlattı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

İslam Memiş, TGRT Haber'e yaptığı açıklamayla altın piyasalarını takip eden yatırımcıların merakla beklediği açıklamayı yaptı.

Piyasalardaki tüm yatırım araçlarının yukarı yönlü hareket etmesini değerlendiren Memiş, bunun nedenlerini şöyle açıkladı: “2021'de 2022 yılı için tüm yatırım araçlarının birlikte hareket edeceği ve yarışacağı bir yıl olacağını söylemiştik. Manipülasyon piyasası oluştuğundan yatırım araçlarının beraber yarıştığı bir durum meydana geldi. Bu da yatırımcıların kafasını karıştırıyor. Dolar yükseliyor, dış borsalarda satışlar var, partiler diplerde, altın yükseliyor. Ciddi bir belirsizlik var.”

KRİPTO PARALAR İÇİN KRİTİK UYARI

Memiş, kripto paralardaki yüzde 8’lik değer artışının nedeninin ABD Devlet Başkanı Biden’ın kripto paralarla ilgili kararları da içeren kararnameyi imzalamaya hazırlanması olduğunu söyledi. Biden tarafından kripto paralarla ilgili kararnamenin şubat ayında imzalanmasının beklendiğini belirten Memiş, bunun Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinden dolayı ötelendiğini belirtti. Memiş, kripto para yatırımcılarına şu öneriyi verdi: “Yatırımlarını geniş bant aralığında konumlandırsınlar. Manipülasyon piyasasında yatırımcıların yükseliş ya da düşüş trendine girmemesi gerekiyor. 32 bin ile 52 bin dolar aralığında gelen haber akışlarına göre sert yükselişler ve sert düşüşler olabilir. Hem günlük hem haftalık hem de aylık anlamda dalgalanmalar olabilir.”

Peki İslam Memiş altın almak isteyenler için ne söyledi? O kritik uyarı haberimizin devamında...