Global Leaders Summit 2024'ün temasını zirvenin başkanı Seda Mızraklı Ferik anlattı

İstanbul'da yapılan Haber Global ve Gloob'un Medya Ana İş Ortağı olduğu Global Leaders Summit 2024'ün Başkanı, KREA M.I.C.E. Kurucusu ve CEO'su, KREA Dijital Kurucu Ortağı Seda Mızraklı Ferik zirvenin temasını anlattı.

Son Güncelleme:

Haber Global ve Gloob'un Medya Ana İş Ortağı olduğu Global Leaders Summit'in an ateması yapay zeka ve sürdürülebilir gelecekti.

70'ten fazla oturumda 100'ü aşkın konuşmacının yer aldığı zirvenin başkanı olan KREA M.I.C.E. Kurucusu ve CEO'su, KREA Dijital Kurucu Ortağı Seda Mızraklı Ferik, Global Leaders Summit'in temasını anlattı.

Mızraklı yapay zeka ve sürdürülebilir gelecek temasıyla yapılan etkinlikle ilgili olarak "Türkiye'ye yurt dışından gelen çok kıymetli gurularla bu iki konuyu masaya yatırmak istedik. Yapay zeka birçoğumuzun şu anda kullandığı ve giderek kullanımının artacağı bir unsur. Teknolojik olarak nasıl kullanılabileceğini, iş dünyasının farklı alanlarında hangi özelliklerinin daha fazla öne çıkacağını örnekleriyle anlatan dünyanın çok önemli isimlerini ağırladık" dedi.

Gram altın Kapalıçarşı'da 3000 TL'yi geçti, İslam Memiş'ten jet uyarı geldi Rekor kıran gram altın için 4500 TL tahmini! İslam Memiş: O destek gelirse bir anda fırlayabilir Emlak alım-satım harcına düzenleme Bakan Şimşek'ten Global Liderler Zirvesi'nde enflasyon mesajı Global Leaders Summit: Zirvenin teması yapay zeka ve sürdürülebilir gelecek Emekli maaşına refah payı eklenebilir