Türk damat adaylarından Endonezya akımı: Endonezya'da her gün 5 ile 6 arasında Türk evleniyor

Türk erkeklerinin Endonezya'da evlilik akımı başladı. Geçtiğimiz aylarda en fazla bir iki kez yapılan nikah sayısı günde 5-6'ya yükseldi.

Son Güncelleme:

Son dönemde Türk erkeklerin Endonezya'da yaptığı evliliklerin sayısı bir hayli arttı. 10 yıldır Endonezya'da yaşayan Bekir Önal da rehberlik hizmeti verdiği Türk vatandaşlarının bu heyecanlı maceralarını sosyal medyada paylaşıyor. Videoları milyonlarca kişi tarafından da izleniyor.

Türk damatlar Endonezya kültürü karşısında kimi zaman şaşkınlık yaşasa da yüzler hep gülüyor. Nikah ve düğün için hazırlıklar günler öncesinde başlıyor. Türk büyükelçiliğine ilgili belgeler iletiliyor. Ardından kültürel yemekler pişirilip, tören alanı hazırlanıyor. Ve Türk damatlar için heyecan dolu merasim başlıyor.

İsrailli bakan “vadedilmiş topraklar” hedefini itiraf etti Almanya'da panda sevinci Brezilya devlet başkanı Lula da Silva, Lübnan’dan gelen Müslümanları öperek karşıladı Yüzyılın felaketi! Milton Kasırgası evleri ve arabaları böyle parçaladı Beyrut'un güneyinde bir patlama daha İngiliz istihbaratından Rusya suçlaması