Almanya'da panda sevinci: Berlin hayvanat bahçesindeki yavrular ilk kez gözlerini açtı

Almanya'nın başkenti Berlin'deki hayvanat bahçesinde 22 Ağustos'da dünyaya gelen pandalar ilk kez gözlerini açtı. O anlarda kameralar kayıttaydı.

Son Güncelleme:

Almanya'nın başkenti Berlin'deki hayvanat bahçesinde panda sevinci yaşanıyor. 6 hafta önce dünyaya gelen panda yavruları, ziyaretçilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pandalar gözlerini ilk defa açtı. O anlarda kameralar kayıttaydı.

Hayvanat bahçesinden yapılan açıklamada pandaların çevrelerine tepki vermeye başladığı ve meraklı davranışlar sergilediği belirtildi. Panda yavruları dünyaya kör olarak geliyor. Gözlerini doğduktan sonraki 6-7 hafta içinde açıyorlar. Berlin hayvanat bahçesinde 2019 yılında da ikiz pandalar dünyaya gelmişti. Bu Almanya'da kaydedilen ilk panda doğumuydu.

İsrailli bakan “vadedilmiş topraklar” hedefini itiraf etti Türk damat adaylarından Endonezya akımı Brezilya devlet başkanı Lula da Silva, Lübnan’dan gelen Müslümanları öperek karşıladı Yüzyılın felaketi! Milton Kasırgası evleri ve arabaları böyle parçaladı Beyrut'un güneyinde bir patlama daha İngiliz istihbaratından Rusya suçlaması