Kraliyet düğününde 'cinsel taciz' kamuflajı... Kızının fotoğraflarında yer almadı

Buckingham Sarayı, Kraliçe Elizabeth'in torunu Prenses Beatrice'in Edoardo Mapelli Mozzi ile düğününden fotoğraflar paylaştı. Son zamanlarda adı Epstein ile cinsel taciz iddialarına karışan Prens Andrew, kızının düğün fotoğraflarında yer almadı

Son Güncelleme:

Prens Andrew'un 31 yaşındaki kızı Prenses Beatrice ve Edoardo Mapelli Mozzi, Windsor Şatosu'nda aile arasında küçük bir törenle evlendi. Düğün gününden fotoğraflar Buckingham Sarayı tarafından cumartesi günü servis edildi.  Buckingham Sarayı, Beatrice'i törende geçitten geçirenin babası York Dükü Prens Andrew olduğunu söyledi, ancak servis edilen fotoğrafların hiçbirinde Prens Andrew yer almadı.

Daha önce 29 Mayıs'ta nikah, ardından da Kraliçe'nin Buckingham Sarayı'nda vereceği bir resepsiyonla hayatlarını birleştireceği açıklanan çift, koronavirüs pandemisi nedeniyle planlarını iptal etmişti. Herkes düğünün nerede yapılacağını merak ederken, çift aile arasında sürpriz bir törenle evlendi.  Kraliyet ailesi, 100 yaşında Kraliçe tarafından şövalye ilan edilen Tom Moore'u gölgede bırakmamak için fotoğrafların yayınlanmasını ertelediler. 

KRALİÇE'NİN ELBİSESİNİ GİYDİ

Benjamin Wheeler'ın objektifini poz veren çiftin nikah sonrası fotoğraflarında en çok dikkat çeken ayrıntı Prense Beatrice'in gelinliği oldu. 53 yıl önce Kraliçe tarafından önce parlamento açılışında, ardından da çeşitli özel gecelerde giyilen Kraliçe'nin elbisesi Beatrice için modifiye edildi ve kol kısmına eklemeler yapıldı. Bu vintaj gelinlik, bir dönem İngiliz kraliyet ailesinin kadın üyeleri için yaptığı tasarımlarla tanınan Norman Hartnell'ın imzasını taşıyor.
Kraliçe'nin kendi düğününde de duvağının üzerine taktığı Queen Marry Fringe adlı taç da yine prenses tarafından takıldı.

PRENS'İN ADI CİNSEL TACİZ SKANDALINA KARIŞTI

ÇOCUK TACİZİ SKANDALINDA ADI GEÇEN PRENS ANDREW GÖREVLERİNİ BIRAKTI

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in, adı "cinsel istismar" iddialarıyla gündeme gelen 2. oğlu Prens Andrew, cinsel taciz suçundan hüküm giyen Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in arkadaşıydı. ABD Başkanı Donald Trump ve eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın da bir dönem arkadaşlık yaptığı Epstein, çocuklara cinsel istismarda bulunmak ve cinsel ilişki amaçlı insan kaçakçılığı yapmakla suçlanıyordu. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Epstein, 10 Ağustos'ta New York'ta tutulduğu cezaevinde ölü bulundu, daha sonra Epstein'ın intihar ettiği açıklandı.

Epstein'ın kurbanlarından Virginia Giuffre, 17 yaşında olduğu 2001 yılında, daha sonra 2002 yılında New York'ta, Londra'da ve Epstein'ın ABD Virjin Adaları'ndaki özel mülkünde Prens Andrew'la cinsel ilişkiye zorlandığını söyledi. 

KANIT FOTOĞRAFI HATIRLAMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Prens Andrew'un Epstein'ın kız arkadaşının evinde elini Giuffre'nin beline dolarken görüldüğü 2001 tarihli Londra'da çekilen fotoğraf hakkında, "Bizim yaptığımız incelemeler sonucu, fotoğrafın sahte olup olmadığını kanıtlayamadık, çünkü bir fotoğrafın fotoğrafının fotoğrafı. O elin benim elim olup olmadığından da emin olamıyoruz. Bu fotoğrafla ilgili ne söyleyebileceğimi bilemiyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

JEFFREY EPSTEİN OLAYI 

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan milyarder Epstein, tutuklu bulunduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde 10 Ağustos'ta ölü bulunmuştu.

Yetkililer, Epstein'ın ölüm sebebi olarak intihar ettiği bilgisini paylaşmıştı. 

Ölümünden birkaç hafta önce de Epstein, hücresinde gardiyanlar tarafından baygın halde bulunmuş, boynunda görülen çürük izleri intihar teşebbüsü veya diğer mahkumların saldırısına uğradığı şüphelerini gündeme getirmişti. 

66 yaşındaki Jeffrey Epstein, en küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamalarıyla yargılanıyordu.

Sonraki Haber