Fransızlara kurbağa çağrısı... Bazı türler tehlikede

Fransızların kurbağa bacağı tüketimi, Asya ve Güneydoğu Avrupa'daki kurbağa türlerini tehlikeye atacak boyuta ulaştı. Bilim insanları ve veterinerlerden oluşan 500 kişilik grup, Fransa hükümetine, kurbağa türlerini koruma çağrısı yaptı.

Son Güncelleme:

Fransızların kurbağa bacağına olan tutkusu, doğaya zarar vermeye başladı. Öyle ki, bazı kurbağa türleri tehlike altında olabilir.

Aralarında bilim insanı ve veterinerlerin de olduğu bir grup, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a mektup gönderdi. Mektup 500'den fazla kişinin imzasını taşıyor. Asya ile Güneydoğu Avrupa'daki kurbağa türlerini tehlikeye atan aşırı tüketime son verilmesi gerektiği belirtiliyor.

Avrupa Birliği her yıl 80 ila 200 milyon kurbağa ithal ediyor. kurbağalar Endonezya, Türkiye, Arnavutluk'un yanı sıra, Vietnam'daki çiftliklerden temin ediliyor. çoğu Fransa'da tüketiliyor. Fransız mutfağında kurbağa bacağı kızartılıyor veya soteleniyor.

İsrail-Lübnan sınırında çatışma anları İsrail, Lübnan'ın güneyini vuruyor! Çarpıcı görüntüler servis edildi İtalya’yı Boris Fırtınası vurdu! Binden fazla kişi evlerinden tahliye edildi Eve giren 4 metrelik piton kadını böyle sardı! İsrail'in Hizbullah'a telsizler üzerinden ikinci saldırısına dair yeni görüntüler Dünyadan parçalı ay tutulması ve süper ay manzaraları