Semra Özal'ın son hali... Yıllar sonra ilk kez fotoğrafı paylaşıldı!

Semra Özal'ın son hali... Yıllar sonra ilk kez fotoğrafı paylaşıldı!

Semra Özal'ın yıllar sonraki görüntüsü gündem oldu. 87 yaşındaki Özal'ın son halini paylaşan İletişimci Özgür Aras, "Bugün muhteşemdi" ifadelerini kullandı. Semra Özal'ın yıllar sonraki fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi  Semra Özal, yaşlılığa bağlı sağlık durumu nedeniyle, Sarıyer'deki evini kapatıp, oğlunun yanında yaşamaya başlamıştı. İletişimci Özgür Aras, eski 'First Lady'i ziyaret etti.

87 yaşındaki Semra Özal'ı görmenin büyük mutluluğunu yaşayan Aras, Özal'ın dizlerine uzanarak fotoğraf çektirdi.

Semra Özal'ın son hali... Yıllar sonra ilk kez fotoğrafı paylaşıldı! - Resim : 1

 Söz konusu kareyi kişisel Instagram hesabından paylaşan Aras, "Bugün muhteşemdi… 12 yaşımda Ankara’da başlayan bugüne kadar eli üzerimde olan, kalbimde yeri ayrı olan Hanımefendi Semra Özal’ı ziyaret ettim. Allah başımdan eksik etmesin. Daim olan sevgi ve saygımla… Gerçek Fist Lady Semra Özal" ifadelerini kullandı.

Semra Özal'ın son hali... Yıllar sonra ilk kez fotoğrafı paylaşıldı! - Resim : 2

Aras'ın paylaşımı büyük ilgi görürken, Özal'ın mutluluğu dikkatlerden kaçmadı.

SEMRA ÖZAL KİMDİR?

12 Ocak 1934 tarihinde İstanbul'da doğdu. 1954 yılında Turgut Özal ile evlendi. Daha sonra bu evlilikten Ahmet Özal (d. 1955), Zeynep Özal (d. 1956) ve Efe Özal (d. 1967) adlı çocukları oldu. Türkiye ilk kez "First Lady" tanımını onunla öğrendi. 

Semra Özal'ın son hali... Yıllar sonra ilk kez fotoğrafı paylaşıldı! - Resim : 3Semra Özal ayrıca Türk Kadınını Güçlendirme ve Tanıtma Vakfı başkanlığını yaptı. Aynı zamanda 1991 - 1992 arasında Anavatan Partisi İstanbul İl teşkilatı başkanlığı yaptı. Semra Özal, eşinin 1993 yılındaki vefatından sonra İstanbul'da ikamet ediyor.

 

Kaynak: Diğer

Özgür Aras