Real Madrid'in talihsizliği onun şansı oldu

Carlo Ancelotti Real Madrid İspanya La Liga
Real Madrid'in talihsizliği onun şansı oldu
Fotoğraf: DepoPhotos

Real Madrid'de durum göründüğünden daha kritik. Beyazlar'da sakatlıkların sonu gelmezken artık yerlerine ikame oyuncu bile kalmadı.

Camavinga ve Vinicius Jr.'ın da sakatlanarak ilk yarıyı kapatmasıyla Real Madrid kabusu yaşıyor.

Aurelien Tchouameni, Thibaut Courtois, Eder Militao, Arda Güler, Jude Bellingham ve Kepa Arrizabalaga'nın sakatlar listesinde olduğu İspanyol devinde Dani Ceballos ise uzun bir aranın ardından takımla çalışmaya başladı.

Sakatlıklarla ağır bir darbe alan Real Madrid'de İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti kadro kurmakta zorlanıyor. Seçenekler iyice azalırken fazla oynama şansı bulamayan futbolculara şans vermekten başka çaresi kalmayan Carletto, belki de rotasyon yapmamasının bedelini ödüyor.

Sürekli oyuncuların bir bir sakatlanması da buna işaret.

Şu anda orta sahada sıkıntı çeken Ancelotti'nin sakatlıktan dönen Dani Ceballos'a şans vermesi bekleniyor. Aslında ABD'deki hazırlık maçlarında oynayan Dani daha sonra sakatlanmıştı ve o günden beri iyileşememişti. Ancak şu anda oynayabilecek durumda.

Defensa Central'in haberine göre Carlo Ancelotti, Ceballos'u karşısına alıp "Sana her zamankinden daha çok ihtiyacım var, seni oynatacağım sana güveniyorum" dedi.

Real Madrid'le sözleşmesini 3 yıl uzatan Ceballos geçtiğimiz yıl iyi bir performans ortaya koymuştu. Ancak bu sezon forma bulması zor görünüyordu. Real Madrid'in şanssızlığı Ceballos'un şansı oldu.

Ancelotti'nin elinde Thcouameni, Camavinga ve omzundan sakatlanan ama takıma dönmesi beklenen Bellingham'ın yokluğunda Kroos, Modric, Valverde ve Ceballos bulunuyor. Genç Nico Paz da forma şansı bulabilir.

SAKATLIKLAR TAKIMIN BAŞHEKİMİNİ İŞİNDEN ETMİŞTİ

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'e ve Hırvat futbolcu Luka Modric'e çok yakın bir isim olarak bilinen doktor Mihic'in, özellikle Arda Güler'in sakatlıkları sonrasında uyguladığı tedavi yöntemlerinin "şüphe yaratması" üzerine görevden alınmıştı.

Kulüpteki doktor ekibinin başındaki isim olan Mihic'in, gerek Arda Güler gerekse Eder Militao ve Thibaut Courtois gibi sakatlık problemi yaşayan futbolcuların tedavi süreçlerinde aldığı kararlar tartışma konusu olmuştu.

Real Madrid'in mevcut gidişattan memnun olmadığı için 6 yıl sonra doktor Mihic ile yollarını ayırdığı kaydedilmişti.

 

Kaynak: Haber Global TV