Abdurrahim Albayrak'tan Mustafa Cengiz paylaşımı

Abdurrahim Albayrak'tan Mustafa Cengiz paylaşımı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Çaykur Rizespor maçı öncesi evinde, yöneticilerle bir araya geldi. Abdurrahim Albayrak da Mustafa Cengiz'le olan bir fotoğrafını paylaştı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz; İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ile Kaan Kançal ve Sportif AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Oytun Özer'le evinde bir araya geldi. Yapılan açıklamada, toplantıda güncel konuların konuşulduğu ifade edildi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Toplantı sonrası paylaşım yapan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, doğum gününü kutlayan Mustafa Cengiz'e teşekkür etti.

Albayrak paylaşımında, "Rize yolculuğu öncesi başkanımız Mustafa Cengiz'i ziyaret ettim. O da bana sürpriz yapıp doğum günü pastası hazırlatmış. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Abdurrahim Albayrak'tan Mustafa Cengiz paylaşımı - Resim : 1

"HASTANEYE KALDIRILDI" HABERLERİNE YALANLAMA GELMİŞTİ

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, dün akşam Başkan Mustafa Cengiz'in hastaneye kaldırıldığı haberlerini yalanlamış ve şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz'in hastahaneye kaldırıldığı şeklindeki haberler kesinlikle doğru değildir. Başkanımızın sağlık durumu iyi olup, evinde dinlenmektedir"

Mustafa Cengiz Galatasaray