Giannis'in 54 sayılık performansı galibiyete yetmedi

NBA
Giannis'in 54 sayılık performansı galibiyete yetmedi
FOTOĞRAF: Reuters

Milwaukee Bucks, yıldız oyuncusu Giannis Antetokounmpo'nun 54 sayı, 12 ribauntluk müthiş performansına rağmen Indiana Pacers'a 126-124 yenildi.

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Giannis Antetokounmpo'nun 54 sayısına rağmen Indiana Pacers, Milwaukee Bucks'ı 126-124 mağlup etti.

NBA'de normal sezona 2 maçla devam edildi. Indiana Pacers, konuk ettiği Milwaukee Bucks'ı 2 sayı farkla yendi. Milwaukee Bucks'ta Giannis Antetokounmpo, 54 sayı, 12 ribauntluk performansıyla double-double yaptı. Yunan basketbolcu, kendisi adına sezonun en yüksek sayısına ulaşmasına rağmen yenilginin önünde geçemedi.

Maçı 2 sayı farkla kazanan Indiana Pacers'ta ise Tyrese Haliburton 29 sayı, 10 asist ve Bennedict Mathurin 26 sayı ve 11 ribauntluk performanslarıyla double-double yaparak galibiyeti getiren isimler oldu.

NEFES KESEN MAÇTA KAZANAN HAWKS

Gecenin bir diğer maçında ise Atlanta Hawks, son anları büyük heyecana sahne olan maçta deplasmanda Orlando Magic'i 120-119 mağlup etti.

Maçı 41 sayı ile tamamlayan Trae Young, maçın bitimine 31 saniye kala, Dejounte Murray'e bir üçlük attıran asisti de yaparak takımını bir sayı farkla galibiyete ulaşmasında önemli rol oynadı. Atlanta Hawks'ta Jalen Johnson 19 sayı ve Dejounte Murray 16 sayı kaydetti.

Karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Magic'te ise Jalen Suggs, 21 sayılık performans ortaya koydu.

Kaynak: AA