Adana Demirspor'a Balotelli'den kötü haber! Ameliyat oldu, 3 ay yok

Adana Demirspor Süper Lig futbol
Adana Demirspor'a Balotelli'den kötü haber! Ameliyat oldu, 3 ay yok
DepoPhotos

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli, dizinden yaşadığı rahatsızlık nedeniyle dün ülkesinde ameliyat oldu.

"Mavi Şimşekler"den konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Oyuncumuz Mario Balotelli, dizinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle dün ameliyat oldu. İtalya’da gerçekleştirilen başarılı operasyon sonrası Mario Balotelli, Başkanımız Sayın Murat Sancak ve Başkan Danışmanımız Sayın Gökhan Göktürk ile telefon görüşmesi yaptı. Bir an önce iyileşerek, Türkiye’ye dönmek istediğini belirten oyuncumuza geçmiş olsun diliyoruz. Geçmiş olsun Mario."

KÖTÜ HABERİ BAŞKAN DUYURDU

Sosyal medyada bir taraftarın Mario Balotelli'nin ilk 11'de başlaması gerektiğini belirttiği paylaşıma yanıt veren Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, deneyimli forvetin sakatlığının olduğunu söyledi.

Balotelli'nin ihtiyaç halinde görevlendirilmek üzere kadroya dahil edildiğini belirten Sancak, "2-3 ay yok" diyerek İtalyan yıldızın bir süre sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Balotelli Adana Demirspor

Adana Demirspor'daki ilk döneminde 35 maçta 19 gol - 7 asist kaydeden Balotelli, 1 yıllık Sion macerasının ardından Eylül ayında Mavi-lacivertli takıma dönüş yapmıştı.

33 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon ise Süper Lig'de 5 maça çıkarken 3 gol kaydetti.

MURAT SANCAK'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, İHA'ya yaptığı açıklamada, devre transfer çalışmalarının sorulması üzerine, "Görev verdik, çocuklar çalışıyoruz. Belli mevkilerde en az 2-3 oyuncu alacağız. Çalışıyoruz" yanıtını verdi.

"HEDEFİMİZ İLK 5"

Ligdeki hedeflerinden bahseden Başkan Sancak, "Lige başlarken hedefi söylüyorum. Hedefimiz geçen sene ilk 5’ti., 4. bitirdik. Bu sene de hedefimiz ilk 5. İnşallah 3. ya da 4. bitirirsek ne ala. 3. bitirirsek, en azından UEFA Avrupa Ligi’ne direkt gidersek daha da iyi olur. Konferans Ligi ile fazla uğraşmamış oluruz. Ligi 5. bitiren de gidecek galiba Türkiye Kupası’nı ilk 5’ten birisinin alacağını tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV